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Sweet Seasons: Fabulous Restaurant Desserts Made Simple


€ 42,49
 
gebunden
Besorgung - Lieferbarkeit unbestimmt
September 2001

Beschreibung

Beschreibung

Richard Leach - 1997 wurde er von der James Beard Foundation zum Patissier des Jahres gekürt. Das Food Arts Magazin taufte ihn wegen seiner kreativen Pyramidenkonstruktionen aus Schokolade "Pythagoras der Konditorkunst". In "Sweet Seasons" lüftet Chef-Patissier Richard Leach das Geheimnis seiner sensationellen Dessertkreationen für alle Jahreszeiten. Dabei vermittelt er seine Rezepte auf der Basis eines einzigartigen Bausteinsystems, das eine sehr große Flexibilität bei der Zubereitung ermöglicht. Auf diese Weise können Patissiers entsprechend ihrer Erfahrung und Fertigkeit entweder das komplette Dessert oder aber auch nur einen Teil davon zubereiten. Enthalten sind 400 Original-Rezeptbausteine, die miteinander kombiniert, 100 köstliche Dessertideen ergeben. Darüber hinaus gibt Leach auch Tipps für den Zutatentausch und das dekorative Anrichten der Desserts. Mit einer Bezugsliste für Zutaten und Ausrüstung. "Sweet Seasons" - Ein unverzichtbares und inspirierendes Nachschlagewerk für Profis und für Hobbykonditoren.

Inhaltsverzeichnis

Acknowledgments.

Introduction.

FALL

Pears.Apples.

Chocolate.

Holiday Inspirations.

Other Fall Fruits.

Fall Petit Fours.

WINTER

Citrus.

Nuts.

Chocolate.

Other Winter Favorites.

Winter Petit Fours.

SPRING

Cherries.

Rhubarb.

Berries.

Other Spring Favorites.

Spring Petit Fours.

SUMMER

Stone Fruit.

Melons.

Other Summer Favorites.

Summer Petit Fours.

BASIC RECIPES.Glossary.

Sources.

Index.


Portrait

RICHARD LEACH, Executive Pastry Chef at the Park Avenue Cafe, was named Pastry Chef of the Year by the James Beard Foundation in 1997. He has twice been recognized as one of the Top Ten Pastry Chefs of America by Chocolatier magazine. A graduate of The Culinary Institute of America, he has worked at Aureole, Lespinasse, Symphony Cafe, and La Côte Basque.
BOYD HAGEN is a photographer who lives in New York City with his family. His photographs have appeared in Time, Newsweek, Rolling Stone, the New York Times, and Fine Cooking. This is the fifth book he has photographed.

Pressestimmen

"...home patissiers who are not afraid to experiment may be inspired by the meticulously thoughtful combinations... The dessert titles alone could stand as poetry with the added plus that results are delicate and innovative" (Publishers Weekly, September 10, 2001)

"..presented in a clear way with useful tips and easy to follow instructions.." (Hospitality, 1 February 2002)


EAN: 9780471387381
ISBN: 047138738X
Untertitel: Sprache: Englisch.
Verlag: HOUGHTON MIFFLIN
Erscheinungsdatum: September 2001
Seitenanzahl: 272 Seiten
Format: gebunden
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