HUDU

Antioxidants in Food and Biology: Facts and Fiction

Jetzt
€ 213,99
Bisher € 225,88
 
gebunden
Lieferbar innert 2 Wochen
März 2007

Beschreibung

Beschreibung

Antioxidants in food and biology: Facts and fiction is a handbook designed to help all those who need to prevent or control oxidation, especially in food products, or to understand the properties of antioxidants in food, nutrition, health and medicine.

Inhaltsverzeichnis

Introduction to antioxidants; Chemistry of antioxidation; Antioxidant action in multi-phase systems; Antioxidant protocols for foods and biological systems; Food antioxidants; Antioxidants in biology; Browning and glycation reaction products in biology; Future perspectives; Glossary; Abbreviations.

Portrait

Edwin N. Frankel, University of California, USA.
EAN: 9780955251207
ISBN: 0955251206
Untertitel: New. Sprache: Englisch.
Verlag: WOODHEAD PUB
Erscheinungsdatum: März 2007
Seitenanzahl: 268 Seiten
Format: gebunden
Es gibt zu diesem Artikel noch keine Bewertungen.Kundenbewertung schreiben